top of page

De ultieme verlichting en ontspanning voor een zwangere vrouw.

MAMA-MASSAGE

We gaan er mee aan de slag om jou en je kleintje de ultieme ontspanning te geven!

Zwangerschap is een speciale periode voor iedere aanstaande moeder. Omdat je lichaam in deze periode veranderd kunnen er verschillende ongemakken ontstaan. Daarom is het extra belangrijk om jezelf en je kleintje in deze periode extra te verwennen.

 

​Hands On biedt vanaf 12 weken tot aan het einde van de zwangerschap een ontspannende mama-massage aan. Ook na de zwangerschap sta ik graag voor je klaar, want de eerste weken in de kraamtijd vragen ook veel van je lijf!

De ongemakken van een zwangerschap zoals rugpijn, een stijve nek, zeurende bilspieren, vermoeide voeten & de krampen in je benen worden tijdens de massage verlicht. Je kunt altijd aangeven waar het meeste ongemak zit dan leggen we hier wat extra focus op!

 

De massage technieken die worden gebruikt bij deze massage zijn zachter dan normale massage zodat jij extra kan ontspannen, vanzelfsprekendheid met alle voorzichtigheid van jouw kleintje!

Ook staan tijdens je zwangerschap je zintuigen op scherp, zo zullen we samen kijken wat jou favoriete geur is voor de olie en wat de voorkeur is voor de muziek. 

Durf jij niet goed meer de deur uit of zit je in de kraamtijd? Geen probleem, vul je onderstaand formulier in en we bespreken de opties samen.

Mama-massage afbeelding met baby in buik
bottom of page