top of page

Trainen

Exersise is medicine

Jou met plezier laten bewegen, dat is mijn doel! Hierbij wil ik mijzelf vast houden aan 3 pijlers; pijnvrij bewegen, uitdaging in de training die bij jou past en tot slot werken aan jou persoonlijke doelen!

Ook vind ik het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt, dit is ook de reden dat ik met kleine groepen werk of persoonlijk alleen met jou aan de slag ga tijdens een personal training. De informele sfeer en het huiselijke karakter op een idyllische plek 'de boerderij' maken het toegankelijk voor iedereen, zelf als je nooit van sporten hebt gehouden! 

Tot slot bied ik met mijn kennis als personal,- medische trainer & fysiotherapeut in opleiding wat extra's. Ik vind het belangrijk dat mensen zich fit & gezond voelen en pijnvrij door het leven gaan.

IMG_7172.jpg
Crossfit wielen

Personal training

Met de personal training van Hands on maken we een plan gericht op jouw doelen! Het maakt niet uit of nog nooit getraind hebt, net start met trainen, terug komt van een blessure of al een echte gymrat bent, we maken voor iedereen een individueel plan!

- Werken aan jouw doelen

- Trainen op de dagen en tijd die jij wilt

group-people-working-out-together-outdoors.jpeg

Small group training

Wil jij werken aan een fittere en sterkere versie van jezelf? 

 

We trainen bij Hands on small group in een kleine groep (max. 4 personen), waar aandacht op het goed uitvoeren van de oefeningen centraal staat! De trainingen kunnen worden uitgevoerd op elk niveau & ieder tempo, je werkt ook echt aan je eigen doelstellingen.

d94e7a2b-4dcf-4e98-bb5e-db1da4e60ce6.jpg
group-people-working-out-together-outdoors.jpeg
group-people-working-out-together-outdoors.jpeg

Bootcamp

Wil jij werken aan een fittere en sterkere versie van jezelf? 

 

We trainen bij Hands on bootcamp in een kleine groep (max. 6 personen), waar aandacht op het goed uitvoeren van de oefeningen centraal staat! De trainingen kunnen worden uitgevoerd op elk niveau & ieder tempo, je werkt ook echt aan je eigen doelstellingen.

- Lekker in de buitenlucht

- Op de boerderij of op locatie naar keuze

bottom of page