top of page

Trainen

Exercise is medicine

Jou met plezier laten bewegen, dat is mijn doel! Hierbij wil ik mijzelf vast houden aan 3 pijlers; pijnvrij bewegen, uitdaging in de training die bij jou past en tot slot werken aan jouw persoonlijke doelen!

Ook vind ik het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt, dit is ook de reden dat ik met kleine groepen werk of persoonlijk alleen met jou aan de slag ga tijdens een personal training. De informele sfeer en het huiselijke karakter op een idyllische plek 'de boerderij' maken het toegankelijk voor iedereen, zelf als je nooit van sporten hebt gehouden! 

Tot slot bied ik met mijn kennis als personal, pre- en postnataal trainer & fysiotherapeut in opleiding wat extra's. Ik vind het belangrijk dat mensen zich fit & gezond voelen en pijnvrij door het leven gaan.

Plan gemakkelijk een intake & we bespreken jouw doelen voor een mooie start

Personal training traject

Het pakket waar we alles aan pakken! We gaan namelijk werken aan jouw persoonlijke doelen! Dit kan enorm variëren van ‘gewoon’ lekkerder in je vel naar vetpercentage verlagen, fit starten na de winterstop of weer back in shape na zwangerschap het kan allemaal!​

We gaan werken aan regelmaat! Daarom duurt het traject altijd 3 maanden waarvan je elke week 2 uur bezig gaat met mij in de sportzaal of lekker buiten (mits het weer het toe laat & je dit wilt). We gaan met behulp van een voedingsdeskundige bekijken wat je nu doet met je voeding en dit optimaliseren zodat het voor jou werkt & ook pakken we stress, ontspanning & slaap mee in het traject.

 

Ik leer je jouw lichaam kennen, hoe te bewegen en we maken het lichaam sterk van alle kanten!

Femke van Roekel, hands on massage, sport, personal trainer, personal training traject, sport, ontspanningsmassage, sportmassage, zwangerschapsmassage

 € 1.995,-

Personal training
Small group training

Met de personal training van Hands on maken we een plan gericht op jouw (sport) doelen! Het maakt niet uit of nog nooit getraind hebt, net start met trainen, terug komt van een blessure of al een echte gymrat bent, we maken voor iedereen een individueel plan!

Wil jij werken aan een fittere en sterkere versie van jezelf?  We trainen bij Hands on small group in een kleine groep (max. 4 personen), waar aandacht op het goed uitvoeren van de oefeningen centraal staat! De trainingen kunnen worden uitgevoerd op elk niveau & ieder tempo, je werkt ook aan eigen doelstellingen maar wel in groepsverband.

Mama Fit

Ben je zwanger, heb je net een kindje of ben jij al even mama maar weet je niet hoe je de draad weer kan oppakken? Dan is MAMA FIT wat voor jou!

Ik vind mama's namelijk een enorm fascinerend onderwerp! Want hoe je als mama alle ballen hoog houdt & dan nog niet gesproken over het feit dat je in 9 maanden een wondertje op de wereld brengt. Maar dit kan ook  veel energie kosten en brengt soms (fysieke) klachten met zich mee.

 

Om de draad op een verantwoorde manier op te pakken heb ik het MAMA FIT. Dit zijn 3 verschillende trajecten voor alle mama's die al mama zijn en voor de mama's die nog in verwachting zijn. Want ook dan kan je verantwoord trainen zodat jij sterk en fit bent voor de bevalling.

We gaan werken aan het versterken van je bekkenbodem, buikspieren (core) & algehele fitheid. Want je baby & maxi Cosi wordt met de week zwaarder en we willen er voor zorgen dat het hele lichaam fit en in balans is.

​Mijn doel is om zoveel mogelijke mama's to be & mama's te helpen aan een sterke en energieke basis voor jezelf en je gezin!

bottom of page