top of page

MAMA FIT 

Voor alle mama's die nog mama moeten worden, net mama zijn of voor de mama's die al wat langer meelopen maar op gebied van sporten geen idee hebben waar te beginnen. Ik ben gecertificeerd pre- en postnataal trainer. Jou met plezier & verantwoord laten bewegen is mijn doel! 

Ook vind ik het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt, dit is ook de reden dat ik met kleine groepen werk of persoonlijk alleen met jou aan de slag ga tijdens een personal training. De informele sfeer en het huiselijke karakter op een idyllische plek 'de boerderij' maken het toegankelijk voor iedereen, zelf als je nooit van sporten hebt gehouden! 

Tot slot bied ik met mijn kennis als personal, pre- en postnataal trainer & fysiotherapeut in opleiding wat extra's. 

Plan gemakkelijk een intake & we bespreken jouw doelen, persoonlijke klachten en als je al bevallen hoe dit is verlopen voor een mooie start!

MAMA FIT

MAMA FIT zal worden gegeven in een groep van 4 mama's (to be) dit omdat ik de personal touch en begeleiding ontzettend belangrijk vind zodat jij de oefeningen op de juiste en een veilige kan manier uitvoeren.

De lessen zullen 2x in de week op een vast moment gegeven worden en gaan 60 minuten duren. In een traject van 3 maanden (wil je langer? Geen probleem we bespreken de opties!)

3 maanden traject MAMA (to be) FIT 

€ 479,95

MAMA FIT+

Tijdens MAMA FIT+ ga je 1x in de week trainen met de groep, dit is op een vast tijdstip  en kom je nog 1x in de week voor een 1 op 1 moment in de vorm van personal training op een tijd naar keuze. Hier werken we ook in een traject van 3 maanden, mocht je eventueel door willen gaan of moet je eerder stoppen wegens gezondheid redenen, we've got your back!

3 maanden traject MAMA (to be) FIT+ 

€ 779,95

MAMA FIT PT

Tijdens MAMA FIT PT, gaan wij samen aan het werk met jou persoonlijke doelen op het niveau wat het beste werkt voor jouw en je kindje!  Tijdens de training hebben we de gym voor ons alleen. MAMA FIT PT kan 1,2,3 x in de week op een tijd dat het jou uitkomt.

3 maanden traject MAMA (to be) FIT PT

Prijs in overleg

bottom of page